Choď na obsah Choď na menu
 

Opis domov

V objekte je možné ubytovať dve samostatné skupiny (dom Čertov dom a Čertova kuchyňa). Objekt je v prevádzke celoročne. Dvor je oplotený okrasným, dreveným plotom. Pobyt s domácim zvieraťom možný po dohode (len malé plemená) za príplatok.

 

Maximálna kapacita:         15-19 osôb (s prístelkami)

Minimálna kapacita:          2 osoby

Počet spální:                     6

Rozloženie spální:             2x4, 3x2, 1x1 + prístelky

Minimálna dĺžka pobytu:   2 noci

Počet kúpeľní:                  2 + 2 WC

Kúrenie:                           centrálne - automatické pelety, možnosť prikurovania (krb, krbová pec)

Mobilný signál:                 Orange v okolí

Wi-Fi:                               optický internet v oboch domoch 

TV:                                   satelitná TV v oboch domoch

 

Čertov Dvor je situovaný v prekrásnej prírode JavorníkovCHKO Kysucké Beskydy priamo pod národnou rezerváciou Lamžovec. Je súčasťou obce Lazy pod Makytou, v okrese Púchov. Jeho nadmorská výška je 620 m.n.m a preto je charakteristický dlhými zimami a príjemným, chladnejším letom. Dvor je obkolesený z troch strán dvomi horskými riečkami a jeho súčasťou je mnoho stromov, prevažne ihličnatých. Veľkou výhodou ubytovania je len 600 m vzdialený miestny lyžiarsky vlek z ktorého sa dá zlyžovať priamo až do dvora. Keďže je zjazdovka v tesnej blízkosti dvora, je ideálna na dennú aj večernú sánkovačku.

Samotný dvor má rozlohu až 3 340. Veľkou výhodou je veľmi dobrý prístup z hlavnej cesty a upravené parkovisko priamo pred rezortom. Taktiež s možnosťou parkovania priamo vo dvore, a to až 6 parkovacích miest.

Celoročne sú k dispozícií  dva ubytovacie  objekty.  Objekt Čertov dom je pre 9 osôb, objekt Čertova kuchyňa je pre 8 osôb. Spolu teda dokáže poskytnúť príjemný oddych naraz 19 osobám vrátane 2 prístelkov. V oboch objektoch je k dispozícií  satelitná televízia , plne funkčné a zariadené kuchyne.

Krásne prostredie a malebná príroda ponúkajú rôzne možnosti na trávenie voľnočasových aktivít. Užijete si tu turistiku, cyklistiku, prechádzky spojené s hubárčením, ako aj relax v okolitých hoteloch s wellness procedúrami, bazénmi a bowlingom. Na odkladanie lyží , sánok a vlastných bicyklov je k dispozícií uzamknuteľná miestnosť.

Samotná poloha Čertovho dvora umožňuje mnoho príjemných aktivít priamo v ňom, v jeho blízkom, či širšom okolí a tiež návštevu mnohých zaujímavých miest. K tomuto účelu vám pomôže navigátor okolia, ktorý bude pre hostí dostupný v papierovej forme.

Pre workoholikov a milovníkov telefonovania je dostupný signál Orange na balkóne objektu 990, v prípade väčšej skupiny telefonovaniachtivých návštevníkov je lúka priamo nad dvorom.